Η ποιότητα και η ακεραιότητα των ιστοσελίδων αθλητικών στοιχημάτων ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι να περιμένετε πριν εγγραφείτε και δώσετε τα χρήματα που με κόπο κερδίσατε. Οι ειλικρινείς και αμερόληπτες κριτικές μας για τις ιστοσελίδες στοιχημάτων είναι εξαιρετικά λεπτομερείς και καλύπτουν όλους τους κύριους παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε πριν εγγραφείτε.

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που εξετάζουμε είναι η νομιμότητα και η ασφάλεια του ελληνικού ιστότοπου. Δεν έχει νόημα να έχετε λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα αθλητικών στοιχημάτων αν είναι γνωστή για παρακράτηση χρημάτων ή αδίστακτες πρακτικές. Δεν έχει σημασία πόσο επιτυχημένος είσαι ως παίκτης αν δεν μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματά σου.

Περιορισμοί χώρας

Οι χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν διαφορετικούς νόμους σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια. Με τη σειρά τους, οι διαδικτυακές στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα ακολουθούν αντίθετες προσεγγίσεις όσον αφορά τη συμμόρφωση με αυτούς τους νόμους. Άλλωστε, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι ευθύνη του κάθε παίκτη να γνωρίζει τους τοπικούς κανόνες. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τη νομιμότητα των online αθλητικών στοιχημάτων στη χώρα σας .

Φυσικά, δεν δέχονται όλοι οι ιστότοποι πελάτες από ορισμένες χώρες, ακόμη και αν το online στοίχημα στην Ελλάδα είναι νόμιμο. Ως εκ τούτου, οι αξιολογήσεις μας για τις ιστοσελίδες στοιχημάτων σε απευθείας σύνδεση περιλαμβάνουν έναν κατάλογο χωρών με περιορισμούς, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα δέχεται εγγραφές από τη χώρα σας πριν επιχειρήσετε να εγγραφείτε.

Εμπειρία χρήστη

Είναι σημαντικό να έχετε έναν ιστότοπο που να είναι επαγγελματικός και εύκολος στην πλοήγηση. Θα πρέπει να μπορείτε να πλοηγηθείτε μεταξύ των πληροφοριών του λογαριασμού σας, του ταμείου και όλων των διαθέσιμων αγορών στοιχημάτων με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεδομένου ότι οι περισσότερες διαδικτυακές ιστοσελίδες στοιχημάτων στις μέρες μας βασίζονται στην τεχνολογία HTML5, η διάταξη θα προσαρμόζεται ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Πολλές τοποθεσίες προσφέρουν επίσης σύγχρονες εφαρμογές αθλητικών στοιχημάτων . Μπορείτε να κατεβάσετε αυτές τις εφαρμογές δωρεάν σε smartphones και tablet με Android και iOS. Ελέγχουμε κάθε εφαρμογή αθλητικού στοιχήματος που διατίθεται σε κάθε ιστότοπο και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα στο οποίο είναι εγκατεστημένη η συσκευή σας.

Αριθμός αθλημάτων/αγορών

Ένας καλός ιστότοπος στοιχημάτων θα προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων (πάνω από 20 είναι το πρότυπο). Οι ιπποδρομίες είναι ένα άθλημα που απαιτεί συνεχή προσοχή, καθώς οι ιπποδρομίες διεξάγονται σχεδόν καθημερινά και οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς, οπότε μόνο οι μεγάλες εταιρείες τείνουν να διογκώνουν τις τιμές.

Εκτός από έναν εξαντλητικό κατάλογο αθλημάτων, είναι σημαντικό να υπάρχει ένα καλό βάθος αγορών, δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών τύπων στοιχημάτων για κάθε γεγονός. Οι κριτικές μας για τους διαδικτυακούς bookmaker δείχνουν πόσα αθλήματα θα βρείτε, καθώς και το εύρος των αγορών στοιχημάτων που είναι διαθέσιμες για ένα τυπικό γεγονός.

Μπόνους/Δράσεις

Ο έντονος ανταγωνισμός για νέες επιχειρήσεις μεταξύ των καλύτερων διαδικτυακών στοιχηματικών ιστοσελίδων έχει οδηγήσει τα καταστήματα στοιχημάτων να προσφέρουν γενναιόδωρα μπόνους και προνόμια όταν τα άτομα εγγράφονται.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ψιλά γράμματα που αναφέρονται σε “δωρεάν στοιχήματα” και “επιστροφή μετρητών” και στις αξιολογήσεις των bookmaker αξιολογούμε τις παραχωρήσεις τους και εξετάζουμε τους όρους για να διασφαλίσουμε ότι τα διαφημιζόμενα μπόνους είναι πραγματικά εφικτά (από την άποψη ότι μπορείτε να λάβετε το διαφημιζόμενο ποσό και να αποσύρετε εύκολα τα κέρδη).

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στοιχημάτων

Οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων μπορεί να προσφέρουν παραχωρήσεις και να διαθέτουν τεράστιο αριθμό αθλημάτων για να στοιχηματίσετε, αλλά δεν έχει σημασία αν τα στοιχηματικά τους βιβλία έχουν καταρτιστεί με εγκληματικά ποσοστά. Όσο πιο κοντά στο 100%, τόσο το καλύτερο για τους πελάτες, και οι αξιολογήσεις μας για τα online αθλητικά στοιχήματα δείχνουν πώς οι εταιρείες αποδίδουν όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα των αποδόσεών τους στις διάφορες αγορές.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς αναζητάτε τον καλύτερο online bookmaker για πληρωμές, οπότε αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψη μας κατά την αξιολόγηση των ιστοσελίδων. Γιατί να συμβιβαστείτε με χαμηλότερες αποδόσεις όταν μπορείτε να εγγραφείτε αλλού και να κερδίσετε σημαντικά περισσότερα; Εάν οι αποδόσεις είναι χαμηλές, θα σας συμβουλεύσουμε να στοιχηματίσετε αλλού.

Πώς να βρείτε τις καλύτερες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων σε απευθείας σύνδεση - The Man In The Sea

Μέθοδοι πληρωμής

Κάθε μέρα εμφανίζεται ένας νέος πάροχος/υπηρεσία πληρωμών και συνήθως οι καλύτερες ιστοσελίδες online στοιχημάτων εφαρμόζουν με επιτυχία νέες λύσεις πληρωμών στις ιστοσελίδες τους. Οι κριτικές μας για τους bookmaker εξετάζουν τον αριθμό των διαφορετικών τύπων πληρωμών που είναι διαθέσιμοι σε κάθε ιστότοπο, τα ελάχιστα/μέγιστα ποσά κατάθεσης και αν χρεώνουν κάποιο τέλος για την επεξεργασία της πληρωμής σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εξετάζουμε πόσο προσιτή και ολοκληρωμένη είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Είναι δυνατή η επικοινωνία με τον ιστότοπο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλίας και τηλεφώνου; Πόσες ώρες την ημέρα εργάζεται το προσωπικό; Προφανώς, ένα τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο είναι επιθυμητό, καθώς αν υπάρχουν προβλήματα με τα στοιχήματα, οι πελάτες θέλουν να επιλυθούν το συντομότερο δυνατό.